fbpx Skip to content

Klinik Hviid

Fodpleje & Velvære

OM

CAMILLA HVIID FAKKENOR 

Mit navn er Camilla Hviid Fakkenor. Jeg er født i 1973, opvokset i Jylland og flyttet til Fyn i 1997. Jeg bor i Odense med min mand og mine 2 børn. Jeg er butiksuddannet og har i mange år arbejdet som leder. Så jeg har mange års erfaring inden for ledelse, salg og service. 

Efter 20 år i tøjbranchen var det tid til nye udfordringer og valget faldt på at blive lægeeksamineret fodplejer. Det har været den helt rigtige beslutning. . 

Jeg har nu valgt at åbne Klinik Hviid som har været en drøm. En drøm om at blive selvstændig.. Kombinationen ved at være skoleleder og have egen klinik fuldføre mine drømme om at give noget til andre som også har brug for et nyt skifte i deres liv samt at have mine egne klienter hvor man har den tætte kontakt og nærvær til andre. 

Jobbet både som leder, skoleleder og underviser er et meget givende job hvor man har mulighed for at gøre en forskel for andre mennesker. Både ved at være med til at opfylde andres ønske om en ny vej i joblivet og også den omsorg og velvære man opfylder for vores kunder.